середу, 27 жовтня 2021 р.

Вікторія Семененко: від блогерства до письменництва та лідерства



Деякі люди потребують вранці кави, деякі – влітку поїздки до моря, вона ж потребує писати. Це її життя. Її тексти про жінок, їхній світ і їхні крила.

В історіях Вікторії Семененко кожна читачка знаходить щось своє, потаємне, можливо, відповіді на життєві питання, які давно не може вирішити. Ці історії про надію, про те, що життя, яким би воно не було, прекрасне, і навіть у важкі моменти ми чомусь вчимося, відроджуємося.

Вікторія – мама двох донечок, письменниця і благодійниця. Вона пише все своє життя та не уявляє його без творчості.

Саме блогерство допомагало Вікторії виражати свої думки та почуття. Вона почала викладати свої історії у соціальних мережах, і підписники позитивно відгукнулися на її есе, почали чекати наступних дописів.

Поступово оповідань накопичилось стільки, що блогерка зважилася зібрати їх у збірку. Так захоплення за допомогою соціальних мереж переросло у щось більше.

Нещодавно Вікторія презентувала свої дві книги – «Вона першою все сказала», «Така як є» – у нашій книгозбірні. Завдяки стріму, відеозапису, нашим публікаціям в електронних ЗМІ та соціальних мережах про це дізналося багато людей. Ми впевнені, що талант Вікторії як літераторки, її прагнення допомагати іншим і, звісно, блогерство допоможуть їй стати однією з лідерок громадської думки на наших теренах.


Анна Бородавкіна


2 коментарі: