середу, 13 жовтня 2021 р.

Блогінг: основи відеозйомки

12 жовтня 2021 року амбасадорками ГО «Обласний жіночий інформаційний центр» спільно з Обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д. Чижевського в рамках Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» проведено блог-кафе на тему «Блогінг: основи відеозйомки» для студентів Кропивницького коледжу харчування та торгівлі.

На занятті розглядалися важливі теоретичні питання: хто такий відеоблогер, правовий статус відеоблогера, розбирали етапи виробництва відеоконтенту.




Блогер має створювати якісний контент, відчувати «ритм», відчувати свою аудиторію та теми, які їй подобаються. Окрім того, необхідно комунікувати з аудиторією та постійно працювати над покращенням професіоналізму.

Передусім блогеру потрібна любов до тієї справи, якою він займається. Друге – це професіоналізм або хоча б бажання розвиватися. Існує багато блогерів, які не були компетентними, але обрали собі шлях дослідника й таким чином досягли успіху. А підвищення професіоналізму лідерів громад у блогерстві сприяє вирішенню конфліктів на місцевому рівні.




Практичним завданням було придумати свій блог, обрати тему, мету, та продумати, яким контентом він буде наповнюватися. Молодь активно брала участь та продумувала схему наповнення власного блогу для вирішення

 Студенти ділилися власним досвідом ведення сторінок в соціальних мережах,  особливостями монтажу відео у різних редакторах, проблемами, з якими вони стикалися про зйомці подій у громадських місцях, та обговорювали яким чином ці проблеми можна вирішити.

 Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

  

Амбасадорка проєкту Анна Бородавкіна

Немає коментарів:

Дописати коментар