понеділок, 11 жовтня 2021 р.

Блог-кафе «На захисті здоров’я жінки. Лікарі соцмереж: українські медичні блогери»


7 жовтня 2021 року амбасадоркою ГО «Обласний жіночий інформаційний центр» спільно з Обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д. Чижевського в рамках Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» проведено блог-кафе на тему здорового способу життя молоді «На захисті здоров’я жінки. Лікарі соцмереж: українські медичні блогери».


Учасниці блог-кафе активно спілкувалися з лікаркою Анною Гришко та обговорювали проблеми жіночого здоров’я, міфи яким не варто довіряти.
Цікавою та жвавою була дискусія про українських лікарів-блогерів. Адже чимало медиків, які дають корисний контент у соціальних мережах. Та чи можна довіряти всьому, що читаємо? Важливо дізнаватися перевірену та науково доведену інформацію про здоров’я.
Лікарка поділилася власним досвідом ведення сторінки Instagram та Facebook, розповіла, які теми викликають зацікавленість у читачів, як знімати відеролики та писати корисні тексти. Дотримуючись певних правил можна підвищити якість постів, їхнє охоплення, залучити нових читачів та перетворити їх на активних підписників. Адже блогерство може бути і звичайним хобі, й основною професією.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.


Оксана Завіна, завідувачка відділу документів
з питань медицини та охорони здоров’я

Немає коментарів:

Дописати коментар