середу, 13 жовтня 2021 р.

Блогерство – професія майбутнього

 


Нове покоління вже не дивиться телевізор. Молоді люди вважають за краще проводити час  Інтернеті, а блогерство для них — це повноцінна професія. Але деякі, хто трохи старше, побоюються цього заняття та не дуже його поважають. «Розвелося цих блогерів», «працювати б краще йшли», «просто так гроші отримують», – кажуть вони. Дійсно, є блогери, що несуть користь, а є ті, хто просто засмічує ефір. Але це, як і в телевізорі, глядачеві самому обирати, що дивитися.

Саме завдяки блогерам зараз є можливість підняти «кричущі» соціально-важливі теми для населення і таким чином привернути увагу до неї. Користь роботи блогера для суспільства безсумнівна. Мова йде про мотивацію вчитися чомусь новому, розвиватися, розширювати свій кругозір. Крім того, це наочний приклад того, що кожен, хто має бажання, може домогтися всього сам без вкладень і зв’язків.

Блогерство зараз одна із популярних сучасних професій. Діти частенько мріють стати блогерами і навіть починають вести свої YouTube-канали. Вони знімають відео, шукають свою аудиторію, хвилюються за підписки і шукають цікаві ідеї наступних випусків. Не оминув тему блогерства і відомий дитячий письменник Олег Чаклун у свої новій книзі «Принцеса-блоґерка». Головна героїня, Валерія, – щонайсправжнісінька блогерка, яка не лише задумує різноманітні пустощі і капості, не лише втілює задумане в життя, а й розповідає про це всім у своєму блозі. Книга побудована у дещо новому та незвичному, на перший погляд, стилі – стилі блогу, але це в даний час актуально для сучасної молоді та привертає їхню увагу і, найголовніше, дітям хочеться її прочитати. Таким чином автор, завдяки популярності блогерства сприяє привернення уваги дітей до читання та літератури.

 

Амбасадорка проєкту Анна Бородавкіна

Немає коментарів:

Дописати коментар