четвер, 7 жовтня 2021 р.

Блог-кафе на тему здорового способу життя «Профілактика харчових отруєнь»

Амбасадорками ГО «Обласний жіночий інформаційний центр» спільно із Обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Д. Чижевського в рамках Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» проведено блог-кафе на тему здорового способу життя молоді «Профілактика харчових отруєнь» зі студентами Кіровоградського будівельного коледжу.
Присутніх ознайомили з основними причинами виникнення харчових отруєнь, а також заходами профілактики. Розповіли про електронне здоров’я та систему eHealth – що включає надання медичної допомоги, організацію нагляду за здоров’ям населення, медичну освіту, поширення знань, навичок та результатів досліджень. Благополуччя кожної молодої людини безпосередньо залежить від стану її здоров'я, рівень якого визначає її роль у розвитку суспільства.
Під час проведення блог-кафе відбувалось обговорення запропонованої тематики серед учасників. Молодь активно дискутувала з приводу цифрового контенту в мережі Інтернет, пропонувала варіанти створення власних блогів з теми здорового способу життя.
Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Оксана Завіна, завідувачка відділу документів
з питань медицини та охорони здоров’я

Немає коментарів:

Дописати коментар