вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Сучасна діджитал освіта



З 28 вересня по 1 жовтня, завдяки програмі з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», у столиці України проходила школа-тренінг «Як стати відеоблогером: короткі відео та стрімінг».

Одним з цікавих практичних завдань було – зйомка художнього відео. Всі активісти розподілилися на групи та обирали теми для фільмування. Нашою темою було «Сучасна діджитал освіта». У відео розглядається питання дистанційного навчання з різних боків. Педагоги зіштовхнулися з тим, що неможливо контролювати учбовий процес. В той час, як викладач подає матеріал, не всі студенти прагнуть отримати знання. Саме це і виствітлює наш відеоролик – одні студенти відповідально відносяться до процесу навчання, іншим же підтримувати данний темп не вдається.

Відео можна переглянути за посиланням: 

https://www.youtube.com/watch?v=yMYMhxCCBDQ


Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.


Амбасадорка проєкту Анна Бородавкіна



Немає коментарів:

Дописати коментар