середу, 27 жовтня 2021 р.

Хелловін. Ідеї для декору




На Хелловін, як правило, головною розвагою дітей є випрошування солодощів, дорослих – селфі у відповідному антуражі. Незважаючи на те, що стародавні кельти від нас дуже далеко, святкувати ніч напередодні Дня усіх святих ми теж любимо і готуємось до цього заздалегідь: прикрашаємо домівки, робимо костюми та створюємо образи. Звісна річ, що про все це хочеться залишити пам’ять.

Чим можна прикрасити домівку?

Насправді варіантів неймовірно багато. Існує безліч ідей, як та чим можна прикрасити свою домівку до свята. Зазначимо, що необов’язково створювати прикраси власноруч. Зараз у крамницях продається багато декору на різні смак та гаманець. Головне не забути, що основна мета – зробити приміщення страшним та відлякуючим. Отже, давайте розбиратися з матеріалами:

Повітряні кульки. Цей атрибут завжди строює атмосферу свята та веселощів. Радимо підбирати кульки чорного, сірого та помаранчевого кольорів для створення відповідної атмосфери. Також можна на них намалювати різноманітні гримаси.

Гарбуз. Ну як же без нього. Можна накупити гарбузів різної величини. Одні просто розставити гарненько, а з інших вирізати різноманітні фігури, поставити в них свічки і – ось частина декору вже готова!

Віник або мітла. Цей атрибут, напевне, є в кожної господині вдома. Залишається лише знайти йому місце у відповідній локації.

Листя. Оскільки наше свято відбувається восени, воно автоматично асоціюється з осінню, а різнобарвного листя в цей час вдосталь.

Фетр. Дуже гарний та яскравий матеріал, з якого можна виготовити декор для стін у вигляді кажанчиків, павуків, гарбузів та цілих страшних персонажів.

Для доповнення власного образу можна використати різноманітні головні убори та маски. В результаті виходить не тільки креативно, а ще й дуже весело. І не забувайте про декоративну павутину!

Бородавкіна Анна


Немає коментарів:

Дописати коментар