четвер, 21 жовтня 2021 р.

Успішний керівник

 


Книга Євгенія Бондаренко «Успішний керівник. 50 перевірених інструментів на кожен день» не про фундаментальну науку менеджменту. І не про те, що повинен або не повинен робити керівник, хоча посилання на дослідження в області менеджменту і цитати багатьох корифеїв в ній також присутні.

Книга «Успішний керівник» це великий збірник ефективних інструментів менеджера на кожен день і для практично будь-якої ситуації. Тут представлений екстракт корисних інструментів і немає довгих відхилень від суті для простого збільшення кількості сторінок. Кожна глава книги це окрема інструкція, що вже готова до вживання. Всі глави мають одну структуру, в яку входять: мета, складність застосування, ціна, виконавець тощо. Звичайно, є і приклади успішного застосування методу, і перевірочні завдання, що дозволять зрозуміти суть методу та способи його застосування. Таким чином 50 перевірених інструментів це буквально 50 глав, як 50 ступенів до досконалості вашого управління.

Глави розбиті на чотири великі частини: особиста ефективність, ефективність команди, ефективність систем, ефективність бізнесу. Всі частини і глави книги самодостатні. Тож можна у разі потреби, використовуючи зміст книги як карту, знайти інструмент для вирішення будь-якої виробничої ситуації.

Це настільна книга для менеджерів всіх рівнів. І керівник невеликого відділу, і головний виконавчий директор крупного бізнесу знайдуть на її сторінках методи для більш усвідомленого управління. Книга також буде цікавою фахівцям, які хочуть просунутися по кар'єрних сходах і зайняти високу посаду.

З книгою Бондаренко, Евгений. Успешный руководитель. 50 проверенных инструментов на каждый день / Е. Бондаренко. - К. : Баланс Бизнес Букс, 2021. - 240,[8] с. можна ознайомитися у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського.

Немає коментарів:

Дописати коментар