середу, 20 жовтня 2021 р.

"Емоційний інтелект лідера"

 Про активних людей зі своєю чіткою позицією часто говорять – «Він лідер». А  хто ж такий лідер? Лідерські якості вроджені чи їх можна здобути? І що для цього потрібно?


Природжених лідерів мало. Тих, хто був душею компанії з дитинства – одиниці. Іншим доводиться трудитися, цілеспрямовано працювати над собою, щоб набути і відточити певні лідерські якості.

Лідером не завжди буває той, у кого видатні природні здібності і надвисоке IQ. Лідер – це людина, яка володіє хорошою інтуїцією, комунікабельністю, проникливістю, цілеспрямованістю, відповідальністю, впевненістю у собі та багато ін. Всі ці якості з’являються в процесі роботи над собою, головне – бажання. А чи цікавить Вас питання як емоції допомагають лідеру керувати колективом? Щоб дізнатись відповідь пропонуємо Вам прочитати книгу «Емоційний інтелект лідера», автори Деніел Ґоулман, Річард Бояціс та Енні Маккі.

У цій книжці експерти з емоційного інтелекту пояснюють, чому емоції, уміння розуміти і співпереживати допомагають, а не заважають лідеру керувати колективом. Автори також зосереджують увагу на тому, як розвинути навички емоційного лідерства в собі.


Ірина Рєзнік,
завідуюча відділом
обслуговування користувачів

Немає коментарів:

Дописати коментар