четвер, 28 жовтня 2021 р.

 Хто такі Хелен Соул і Викрадач повітря?

 

Сучасна українська література розвивається в різних жанрах. Вона опанувала любовні романи, детективи, бойовики, містику, фентезі, наукову фантастику, пригодницькі твори тощо. Зростає попит на україномовну книжку, з’являються талановиті молоді українські автори, які можуть задовільнити смаки будь-якої читацької аудиторії.

Серед таких хочеться виділити Хелен Соул, авторку сучасних прозових творів. Олена Павленко, таким є справжнє ім’я письменниці, народилася і мешкає на Кіровоградщині. Хелен Соул – переможниця конкурсу сучасних оповідань від компанії Avitarart на порталі Букнет з твором «Зірка з неба».

 

Соул Хелен. Викрадач мого повітря : роман. Київ : Видавничий дім «Кондор», 2021. 220 с.

Любовний роман «Викрадач мого повітря» – дебютна книжка молодої письменниці. Це саме той випадок, коли яскрава літературна історія дозволяє повністю в неї зануритися. Роман без перебільшення читається на одному диханні. Він пронизаний почуттями, тут переплітаються вибір між коханням і мрією, болючі спогади про минуле і бажання щасливого майбутнього. Книга вирізняється зворушливою романтичністю, яка тонко переплетена з соціальною темою. 

Головна героїня Вікторія – художниця, яка працює помічницею директора рекламної компанії, однак таємно мріє про посаду дизайнера. Здавалось шанс уже близько, але все змінює зустріч з тим, хто змусив її колись страждати. На перший погляд вона звичайна дівчина, але її шлях – шлях сильної жінки, яка готова до рішучих дій. Перед Вікою складний вибір – мрія чи гордість. Яке рішення ухвалить дівчина та чи зможе при цьому зберегти найдорожче? Тут хочеться залишити інтригу та запросити поринути у цю романтичну історію. Приємного читання!

 

Наталя Пивовар,

бібліотекар відділу краєзнавства



Немає коментарів:

Дописати коментар