четвер, 21 жовтня 2021 р.

Українська мрія. Я - підприємець!

 


Весь світ знає, що таке американська мрія – рівні можливості для кожного завдяки власним наполегливості, працьовитості й таланту пройти кар’єрними сходами, отримати матеріальні статки, власний бізнес. По суті, вона дає віру.

А яка ж вона, українська мрія? Сьогодні в Україні зареєстровано понад 2 мільйони підприємців. Хто ці люди? Чому вони працюють самі на себе? Що змусило їх почати самотужки створювати свою реальність? Чи завжди їхня історія – історія успіху?

Саме про таких людей книга науковця та практикуючого бізнес-консультанта Лідії Пащук «Українська мрія. Я - підприємець!».

Книга складається з 22 оповідань, невигаданих історій успішних і не дуже підприємців.

Оповідання стали основою для бізнес-знань, тож книга містить 22 розділи із основними інструментами та рекомендаціями щодо створення, розвитку та ведення власного бізнесу. Тут йдеться і про стартапи, і про створення бренду, і про маркетинг, і про просування, і про пошук ідеї для бізнесу, і про бізнес-процеси, і про фінанси, і про персонал, і про багато всього іншого…

А ще в книзі ви знайдете визначення та цитати, які мотивують, доповнюють суть, а інколи навіть навчають чогось нового.

Книга буде корисною підприємцям, людям, які люблять читати бізнес-літературу, люблять мріяти, а також тим, хто тільки планує розпочати власну справу.

З книгою Пащук, Лідія Віталіївна. Українська мрія. Я - підприємець! / Л. В. Пащук. - К.: Майстер книг, 2020. - 345,[5] с.: іл.  можна ознайомитися у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського.

Немає коментарів:

Дописати коментар