четвер, 28 жовтня 2021 р.

Помилки при макіяжі



Інколи, щоб зробити нас гарніше, make up підступно підкреслює зморшки та додає віку. Шість прийомів макіяжу, які роблять нас старшими. Прочитайте їх та не використовуйте!
Велика кількість тонального крему.

Якщо ви коли небудь робили макіяж для професійної фотосесії, то напевне, помічали, що через декілька годин «штукатурка» на обличчі починає виглядати не дуже привабливо. Студійний мейк для звичайного життя не дуже підходить. Якщо ви хвилюєтесь про перші зморшки – то використовуйте засіб з невагомою текстурою. Можливо він не замаскує всіх недоліки, але буде виглядати більш природньо.

Крем-тіні.
Як би ідеально вони не виглядали на картинці, на рухливій шкірі повік вони ведуть себе інакше. Забиваючись у складки повік, вони придають макіяжу неохайний вигляд. Для anti-age макіяжу краще застосовувати розсипчасті тіні.

Багато туші на віях.
Якщо нанести багато туші на вії, то вони будуть виділятися. Але при цьому велика імовірність, що на них з’являться грудочки. Все це невдало доповнює ваш образ.

Імітація засмаги.
Коричнева від засмаги шкіра вже давно не в моді, адже відомо що надлишок ультрафіолету приводить до старіння шкіри. Можливо, через це, коли ми дивимося на дівчину, яка занадто багато нанесла «автозагара», наша підсвідомість робить її старшою.

Графічні стрілки.
Все, що має чіткі контури, візуально привертає увагу. Це відноситься і до чітких контрасних стрілок. Тому, мимоволі більш помітними стають і зморшкки та синяки під очима. Гарним виходом із ситуації може стати – мякі стрілки, які виконані олівцем або тінями мокрим способом.

Помада, що «попливла».
Немає нічого гіршого, за помаду, контури якої безконтрольно «попливли». Тому, чим яскравіша помада, тим уважніше потрібно її наносити.


Немає коментарів:

Дописати коментар