середу, 1 липня 2020 р.

Андро Донован. Самомотивація




Андро Донован — відома в усьому світі та надзвичайно популярна тренерка-фасилітаторка, спікерка, авторка книжок і консультантка. Вона спеціалізується на тренуванні заступників директорів і менеджерів найвищої ланки стосовно того, як бути більш ефективними лідерами, підвищити рівень осмисленості й ціннісної наповненості власного життя. У її тренерському стилі двадцятирічний досвід консультування менеджерів поєднується з властивою їй природною пильністю й умінням знаходити підхід до будь-якої людини, щоб допомогти кожному клієнту підвищити ефективність своєї життєдіяльності, знайти сенс і мету життя й побачити для себе нові перспективи.
Автор впевнена, що щасливим може бути кожен. В своїй книзі «Самомотивація» пані Донован вчить нас бути уважнішими до себе, віднайти своє «Я», жити в гармонії з собою.
Поради авторки не містять готових рецептів, кожен обирає свій шлях сам, а практичні поради і вправи допоможуть віднайти внутрішню рівновагу. Отже, тільки вам вирішувати, яким буде ваше життя, адже ви самі його творите.
Книга розрахована на широке коло читачів. Ознайомитися з нею можна у відділі обслуговування користувачів
Анна Русіна,
 головний бібліотекар
 відділу обслуговування користувачів


Немає коментарів:

Дописати коментар