середу, 15 липня 2020 р.

Брайан Трейсі «Зроби це зараз: 21 чудовий спосіб зробити більше за менший час»


Брайан Трейсі – професійний лектор, консультант, голова Brian Tracy International, мільйонер, провідний фахівець у сфері особистісного розвитку, на прикладі свого життя доводить, що бути успішним можливо, причому в будь-якій сфері. Головне – навчитися правильно планувати свій час та організувати роботу, концентрувати увагу на найголовніших задачах, прагнути досягти найкращих результатів у всіх справах, визначати пріоритети, не лінуватися та взяти за правило доводити все розпочате до кінця.
В ході кар'єри Браян Трейсі провів понад 4500 семінарів по всьому світу для більш ніж 500 компаній. Щорічно слухачами його семінарів з особистісного розвитку стає більше як 400 тисяч осіб.
Якщо маєте відчуття, що вам не вистачає організованості в житті, то я рекомендую прочитати цю книгу, яка складається з 21 розділу, тобто з 21 окремої практичної поради щодо планування свого часу, визначення і досягнення цілей. Книга дуже допомагає виокремити головне і доводити справи до кінця. Якщо застосовувати методи автора – життя зміниться на краще.
Русіна Анна,
головний бібліотекар
відділу обслуговування користувачів

Немає коментарів:

Дописати коментар