середу, 13 травня 2020 р.

Французький шарм

Джеймі Кет Каллан є автором бестселерів  «О-ла-ла!» – К., 2017, «Школа паризького шарму» – К., 2019, «Француженки не сплять на самоті». – К., 2017. 
Авторка – американка із французьким корінням. Ще в дитинстві вона часто бувала у своєї бабусі, що мешкала у Франції. Одна з її книг має назву «О-ла-ла!» – цей вигук можна почути від французів доволі часто. Що він означає? Джеймі, вже дорослою, перебуваючи у Франції, познайомилася з різними француженками і запитувала їх про значення цього вислову. І згодом зрозуміла, що він означає стан задоволення, гармонії з собою і світом. Цей стан притаманний переважній більшості французьких жінок. Вони віднайшли секрет щастя, коли ти перебуваєш в гармонії з власним «я». Джеймі розкриває нам секрети француженок, а саме їх здатності в будь-якій ситуації бути гарною, привітною, щасливою.
Ми всі постійно творимо свою історію, саме ми  – художники свого життя, його творці. І самі вирішуємо, в які кольори розфарбовувати свій світ, свій день. Так  роблять француженки. Вони завжди елегантні, стильні, привабливі. Вони мають свій шарм. В чому ж їх секрет? Цих секретів багато. В кожній своїй книзі Джеймі  Кет Каллан їх відкриває, дає поради, як трохи наблизитися до щастя. Варто прислухатися до цих порад – бачити красу в усьому, дозволити собі бути собою, довіряти своєму серцю, цінувати кожну мить життя – завтра усе може змінитися, пом’якшити свій голос – і ви пом’якшите своє серце, мандрувати, танцювати, насолоджуватися! 

Ці книги Джеймі Кет Каллан після завершення карантину можна взяти додому у відділі абонемента.
Александрова Ірина
 головний бібліотекар відділу абонемента

Немає коментарів:

Дописати коментар