вівторок, 19 травня 2020 р.

Книга юного підприємця. 9 детальних планів своєї справи для підлітків

У підлітків постійно виникає потреба у грошах : на придбання нових гаджетів, одягу, для навчання чи розваг…
Як більшість підлітків вирішують це питання?! Звертаються за допомогою до батьків. Але деколи і батьки не в змозі задовольнити  всі  прохання, а часом і просто дитячі примхи,  і постає проблема:  як самому стати фінансово незалежним?!
Тандем авторів Сергій Біденко та Ірина Золотаревич, створили справжній посібник, який у цікавій формі дає базові теоретичні та практичні знання майбутнім підприємцям-бізнесменам. Книга здатна допомогти розібратися в  нюансах відкриття власної справи та ведення бізнесу, розповідає, що таке бізнес-ідея і де її можна знайти. Матеріал викладений  зрозумілою для підлітків мовою,  мінімум теорії і максимум практичних прикладів, тільки найважливіші моменти, на які варто звернути увагу початківцям.
Наприклад, в книзі можна детально розібратися з етапами створення інтернет-магазину, авторського одягу  або інтерактивних книг, вирощування зелені чи надання клінінгових послуг  та багато інших цікавих пропозицій. 
Без перебільшення, ця книга дає уявлення дітям як заробляти гроші, містить шаблони з поясненнями ключових засад: як вести облік доходів і витрат, адже власна справа, перш за все, повинна приносити прибуток.
Основний меседж книги - ведення власного бізнесу це велика відповідальність, тому в ідеалі потрібно дотримуватися певних правил і законів.  Автори закликають не відкладати спроби  застосовувати на практиці отриману інформацію   з книги вже зараз, таким чином, готуючи трамплін для успішного старту бізнесу у дорослому житті.

Юлія Олейніченко
бібліотекар відділу документів з економічних, 
технічних та природничих наук

Немає коментарів:

Дописати коментар