вівторок, 28 квітня 2020 р.

«Букет улюблених квітів» Світлани Талан


Гарна новина для користувачів відділу абонемента Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського та прихильників творчості сучасної української письменниці Світлани Талан. Фонд відділу поповнився ще однією, новою, книгою авторки «Букет улюблених квітів», яка вийшла у видавництві «Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля» (Х.,2019).
Для тих, хто ще не знайомий з творчістю цієї чудової авторки коротко нагадаємо. Світлана Талан пише романи у жанрі «реальні історії», які їй підказує саме життя. Неодноразовий лауреат конкурсу «Коронація слова». Головною героїнею її книг є жінка-українка, сильна духом, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою кохання. За версією журналу «Фокус» та рахункової палати автор увійшла у трійку найпопулярніших письменників України.
У фонді відділу є багато книг Світлани Талан, але про популярність серед читачів свідчить той факт, що іноді на поличці немає жодної книги – всі «на руках». Тож приємно, що є чим порадувати прихильників творчості  Світлани. Книга «Букет улюблених квітів» чекає на користувачів відділу абонемента.
Герої роману «Букет улюблених квітів» Тамара і Галина,  Уляна,  Елеонора, Ростислав, Марк, Марина, Паоло, Лариса, Анатолій – люди з певним життєвим досвідом, почуттями і обов’язками, але в житті кожного з них є місце коханню, яке важливо не розгубити йдучи складними життєвими дорогами.
Тамара любила лілії. Особливі, неповторні… Ці ніжні квіти нагадували їй про маму –  гарну, тендітну та водночас сильну жінку… Мами не стало, коли Тамара була зовсім дитиною. Вона досі пам’ятає той жахливий день. Відтоді щороку на могилі матері з’являється кошик із чудовими ліліями. Тамара марно намагалася дізнатися, від кого він. Так само марно вона прагнула дізнатися правду про батька… У річницю маминої загибелі Тамара зустрічає на кладовищі чоловіка, який називає себе знайомим матері. Жінка розуміє, що він знає більше, ніж говорить…Тож, чи дізнається Тамара правду про свого батька, а також ще чи розгадає багато таємниць, якими оповите її життя?
Сюжет наскільки захоплюючий, а долі героїв настільки тісно переплетені, що книга не відпускає, доки не дочитаєш до останньої сторінки.
Якщо Вас зацікавила книга, чекаємо у відділі абонемента!


Ольга Шпаченко,
бібліотекар відділу абонемента

Немає коментарів:

Дописати коментар