понеділок, 16 липня 2018 р.

У розпалі літа – феєрія музики та мистецтва

14 липня на прибудинковому майданчику обласної бібліотеки ім.Д.І.Чижевського розгорнулася ціла низка цікавих заходів. Творча група бібліотекарів організувала цікаве арт-дозвілля. 


Відвідувачам було до вподоби споглядати те, як майстри технік декорування прикрашали оригінальні листівки і книжкові закладки. Також кожен бажаючий власноруч долучався до прекрасного і створював свої шедеври. 


Приваблювали гостей дивовижні творчі виставки від майстринь творчого об’єднання «Єлисаветградський узвіз» Ірини Поляруш, Наталії Янчукової, Валентини Орловської, Наталії Кулик та інших митців, які завжди викликають приємні і теплі емоції як у дорослих, так і маленьких відвідувачів бібліомайданчика. 

 


Відвідувачів найбільше вразив ексклюзивний творчий подарунок «Квітковий оберіг» від майстрині Аліси Абгарян. На виставці були представлені вироби, які виготовлені в одному екземплярі з природного матеріалу в оригінальній техніці та можуть бути окрасою для домашніх інтер’єрів. Душа і серце переплітаються у формах і барвах квіткових прикрас. 


Однією з яскравих подій, за доброю традицією «Надвечір’я», відбувся феєричний сольний концерт гітариста Леоніда Панасевича, який під гітару виконав власні та відомі популярні музичні композиції. Відвідувачі були вражені віртуозною грою та прекрасним голосом Леоніда Панасевича.


Бібліотекарі запропонували жителям та гостям міста таку програму «Бібліотечного надвечір’я», щоб кожен отримав естетичне задоволення: від прослуховування музичних творів, захоплення творами хенд-мейд та участі у майстер-класах та розважальних іграх.


Завітайте на прибудинковий бібліотечний майданчик, де на вас чекають презентації книги – яскраві, нові, актуальні, майстер-класи з виготовлення поробок власноруч, демонструються сучасні фільми, а також найкращі музичні виступи колоритних музикантів міста. 


Ірина Кучеренко, 
бібліотекар Інтернет-центру

Немає коментарів:

Дописати коментар