пʼятницю, 6 липня 2018 р.

Бібліотекарі області стали літературними дегустаторами (ФОТОРЕПОРТАЖ)


4 липня 2018 року учасниці обласного семінару «Молодий бібліотекар Кіровоградщини», що відбувся в ОУНБ ім. Д. І. Чижевського, інтерактивно знайомилися з новим для них форматом заходу – літературним капінгом.


                                     

Бібліотекарі відділу обслуговування користувачів – Лариса Яворська, Ірина Рєзнік та Юлія Ярова – створили особливу дегустаційну атмосферу: з кавою, тематичними підбірками видань, символічною інсталяцією, в яких відобразилася тема літературної зустрічі «Пори року».



Оскільки капінг – насправді дегустаційний захід, під час якого професійні дегустатори оцінюють каву на вигляд, на запах і на смак, формат літературного капінгу передбачає дегустацію мистецтв, передусім мистецтва слова, які висвітлюють заздалегідь визначену тему.



Бібліо-капінг оцінював пори року в образотворчому, музичному і, звісно ж, літературному мистецтві. А дегустаторками виступили учасниці семінару, зачитуючи улюблені твори місцевих авторів.




Наприкінці заходу на всіх учасниць чекав приємний сюрприз від адміністрації бібліотеки – заохочувальні призи найкращим читачкам. Сподіваємося, новий формат став до вподоби молодим бібліотекарям і незабаром ми почуємо про значну кількість літературних капінгів у різних куточках області.

 




Юлія Ярова,
бібліотекар І категорії
відділу обслуговування користувачів

Немає коментарів:

Дописати коментар