середу, 11 липня 2018 р.

Про Собаку в Рік Собаки

В суботу, 7 липня 2018 року вже традиційно відбулася вулична акція «Бібліотечне Надвечір’я». В Рік Собаки і до Міжнародного Дня Собаки, який відзначався на цьому тижні, відділ абонемента презентував книжкову виставку-інсталяцію «Про Собаку в Рік Собаки», на якій були представлені книги про те, як утримувати, годувати, зберігати здоров’я наших чотириногих друзів та їхнього потомства, як надати першу лікувальну допомогу в найбільш екстремальних ситуаціях; книги про поведінку і виховання собак. Зацікавленість відвідувачів викликала художня література про братів наших менших, цікаві тематичні розповіді на нетрадиційних носіях інформації, а також довідкова література про найпопулярніші породи собак.


Родзинкою виставки стала книга Михайла Самарського «Радуга для друга», яка написана шрифтом Брайля. Ця повість, автором якої є 13-річний хлопчик, не тільки про дружбу лабрадора і сліпого хлопчика; це повість про те, як віддана собака-поводир здатна почути заповітні мрії друга і навіть подарувати йому справжню веселку. Всі книги, які були представлені на виставці, читачі бібліотеки могли взяти на певний термін у відділі абонемента.


Найменші учасники акції мали можливість погратися з м’якими іграшками - великими та маленькими собаками.


А найбільш вразила відвідувачів фотосесія з живими символами року - таксою на прізвисько Дункан та пекінесом Чарлі, які завоювали велику прихильність та симпатію.



  


Лариса Бондар, 
бібліотекар відділу абонемента

Немає коментарів:

Дописати коментар