четвер, 19 липня 2018 р.

«Жуйка, відро, літати», або Як прокачати пам’ять

Діти все схоплюють на льоту, а знаєте чому? А тому, що вони постійно тренують свій мозок. Пам'ять – це дуже сильний інструмент, але він приходить в непридатність, якщо ним не користуватися тривалий час.
Згідно з даними досліджень, пам'ять у людини розвивається до 25 років, а пік її можливостей приходиться на 19-20 років. Згасати ж вона починає з 50 років. І, якщо не хочеться зовсім її втратити, пам’ять слід тренувати. Адже вправ і оздоровлення потребують не тільки м'язи і суглоби, а й наш мозок.


Щоб пам’ять ще довгі роки добре служила і не підводила у потрібний момент, застосуйте лайфхаки для її «прокачки» із нової книги Роба Іставея «Як запам’ятовувати (майже) все і завжди».
На сторінках цієї книги ви знайдете реальні історії про пам’ять, дізнаєтеся про різноманітні способи запам’ятовування, а також зможете виконати практичні завдання, ігри та експерименти.
Опрацювання книги «Як запам’ятовувати (майже) все і завжди» займе у вас не дуже багато часу, але незабаром ви відчуєте, наскільки ефективніше почав працювати ваш мозок.
Книга знаходиться у відкритому доступі у відділі обслуговування користувачів.


Ірина Рєзнік,
завідуюча відділом обслуговування користувачів

Немає коментарів:

Дописати коментар