пʼятницю, 30 квітня 2021 р.

Натисніть «Оновити». Подорож у пошуку душі Microsoft та кращого майбутнього для кожного

 


Книга головного виконавчого директора Microsoft Сатьї Наделли розповідає про історію трансформації компанії та водночас про своє власне життя - від дитинства, проведеного в Індії, до керівництва впровадженням низки новітніх цифрових технологій в одній з найпотужніших корпорацій світу.

Коли ви натискаєте в своєму браузері кнопку «Оновити», частина змісту сторінки залишається незмінною. Проте Microsoft під керівництвом Сатьї змогла відмовитися від підходу, коли все оберталося навколо Windows. У книзі він викладає власне бачення майбутнього компанії та нової хвилі розумних технологій, таких як штучний інтелект, змішана реальність та квантові обчислення.

Автор розповідає про особисту трансформацію, про зміни в Microsoft і про технології, які скоро перетворюють світ. Про те, як витримувати конкуренцію з акулами індустрії, про етичні проблеми розробки штучного інтелекту, про соціальну відповідальність бізнесу і зростання транснаціональних корпорацій.

Автор дає поради стосовно того, як люди, організації та суспільство загалом повинні трансформуватися, як вони мають натискати «Оновити» у постійному пошуку нової енергії та цікавих ідей для продовження важливих новітніх розробок. 

Книга адресована тим, кого цікавить Microsoft, і всім, кого хвилює майбутнє цифрового світу і технологій.

Григор’єва Марина, головний бібліотекар відділу документів з економічних,технічних та природничих наук.

Немає коментарів:

Дописати коментар