середу, 27 червня 2018 р.

Креативно про Конституцію (ФОТОРЕПОРТАЖ)


   

Таку назву мала вулична акція, яка відбулася 26 червня 2018 року з нагоди Дня Конституції України. Перед головним входом до обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського на містян і гостей міста чекала програма, підготовлена бібліотекарями відділу обслуговування користувачів, що сприяла актуалізації знань з історії, законодавства та культури України.


Локація «Перевір себе» – імпровізована контрольна з української – не залишилася поза увагою тих, хто хоче чути і читати українською мовою  без помилок. Учасникам пропонувалися виправити найпоширеніші похибки у виразах.


Окремо діяла локація «Вікторина з історії та культури України». Усі охочі навмання обирали питання і давали на нього відповіді. Серія питань була присвячена саме Дню Конституції та головному закону України.


Креативна зона включала творчі завдання, участь у яких брали переважно діти: малюнки  крейдою на асфальті, майстер-клас із виготовлення жовто-блакитних квітів, розмальовки. 

Святкову атмосферу створювали музичні композиції сучасних українських виконавців.

Як серед маленьких відвідувачів, так і серед  дорослих особливо популярним виявився арт-розпис долоньок  державною символікою.


Юлія Ярова,
 бібліотекар відділу обслуговування користувачів

Немає коментарів:

Дописати коментар