вівторок, 26 червня 2018 р.

На «Бібліотечному надвечір’ї» радили що читати у відпустці

Червнева субота… Чим заповнити вільний час молоді, підлітків, дітей, батьків? Як показати переваги читання книг порівняно з іншими видами дозвілля? Ви й досі шукаєте відповіді на ці питання? А кропивничани, які 9 червня відвідали відкриту вуличну акцію «Бібліотечне надвечір’я», отримали не лише відповіді на ці питання, але й позитивні враження.


Для тих, хто планує відпустки, або загалом цікаве дозвілля під час літнього відпочинку, працівники бібліотеки презентували книжкову виставку «Що читати у відпустці», де були представлені цікаві новинки на будь-які смаки: історичні романи, мелодрами, фентезі, і навіть сучасні порадники про те, як розвивати дитячу творчість. Під час презентації мимохіть в бесіді виникла гра «Асоціації», де діти та дорослі пропонували слова стосовно якогось предмета чи явища, таким чином багато хто збагатив власну уяву.


Особливо сподобався усім книжковий фототрюк: беремо книгу з отвором для обличчя і ось, за кілька хвилин кожен отримує оригінальне фото з сучасним українським виданням.


Гостям, які завітали до нашого майданчика, було цікаво ознайомитись із книжковою виставкою “Теплі історії”. Історії дійсно теплі, добрі, про людей і життя, де кожен може знайти щось для себе, для душі, відповіді на прості запитання про честь, совість, вірність, дружбу. Та й взагалі було приємно провести з цими книжками час та отримати насолоду.

Ганна Федорова, 
бібліотекар відділу 
формування фондів

Немає коментарів:

Дописати коментар