пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Відпочивай по-бібліотечному

Ось і настало давгоочікуване літо. В школах канікули, в батьків вітпустки,  а може просто вихідній, але де ж відпочити в нашому місті в тихий суботній вечір? Та ще й безкоштовно?.. Щосуботи на нашому бібліотечному майданчику можна не тільки погортати новинки періодичних видань, а ще й  весело і з користю провести свій вільний час. 

В суботу, 16 червня 2018 року, у нас було справжнє творче містечко. Були різні майстрині зі своїми роботами і майстер класами. В цей вечір чого тільки не було: і листівки технікою квілінг, і намисто з паперу, і фурошики, і паперові закладинки, і ляльки-мотанки, і м’які іграшки плетені гачком, і біжутерія ручної роботи, і настільний футбол, і головне - приємна та весела компанія.


В цей вечір майстрині були відкриті до діалогу та ділились секретами свого успіху. Олена Безеда та Наталія Янчукова познайомили нас зі своїми маленькими улюбленцями. І не відходячи від своїх виставок активно продовжували поповнювати колекцію.


Не забули ми й про красунь та жіночі слабкості. На наших майстер класах можна було навчитись робити власноруч намисто та браслети з паперу. І як не дивно, але бажаючими доторкнутись до світу краси були й представники сильної статі. 


Також модниці міста мали унікальну можливість навчитись японського мистецтва фурошики. По суті, фурошики – це теж саме орігамі, тільки не з паперу, а з тканини. І якщо складання фігурок з паперу набуло вже популярність у всьому світі, то фурошики тільки набирає свої обороти. Цього вечора ми всі вчилися спритно володіти шматком тканини і робити з нього оригінальну і модну сумку, яка неодмінно буде привертати загальну увагу. Також фурошики застосовують як неповторну обгортку для подарунка. І що цікаве – завдяки такій упаковці майже неможливо здогадатись який саме в ній подарунок. Книга? Іграшка? Чи сучасний гаджет? 


А яке ж свято без гарної листівки? На нашому майданчику можна було навчитись робити прекрасні листівки технікою квілінг. 


А як же оминути чемпіонат світу з футбола? Наші відвідувачі влаштовували справжні міні-чемпіонати, а наш настільний футбол був їхнім полем бою. 


Тож, сподіваємось, всі учасники надвечір’я залишись задоволені і з подарунками, зробленими власноруч щасливі розійшлись хто куди.


До наступної зустрічі, друзі! 





Немає коментарів:

Дописати коментар