четвер, 27 травня 2021 р.

Дизайн інтер’єру, меблів та обладнання

Якщо ви цікавитесь новими тенденціями у дизайні. Якщо вас бентежить, як органічно поєднати необхідне технологічне обладнання (бойлери, газові котли, труби тощо) зі звичайним побутовим обладнанням та меблями. Якщо ви бажаєте створити власний дизайн-проєкт інтер’єру для квартири або офісного простору, то підручник Сьомка, Сергій Володимирович. Дизайн інтер’єру, меблів та обладнання : підручник / С. В. Сьомка, Є. А. Антонович ;. – К. : Ліра-К, 2019. – 399,[1] с. саме для вас. 

Коло наукових інтересів авторів книги — професорів кафедри інтер’єру та візуально-інформаційного середовища Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв Сергія Володимировича Сьомки та Євгена Антоновича Антоновича — це питання комплексного формування житла, ергономіки, біоніки, використання енергозберігаючих технологій в приміщеннях та етнодизайн.

У підручнику розглянуто теоретико-методологічні аспекти об’ємно-просторового формоутворення в дизайні архітектурного середовища. Проаналізовано можливості застосування теоретичних основ дизайну на різних рівнях формоутворення штучного простору: інтер’єру, меблів та обладнання. Висвітлено основні аспекти художнього моделювання меблів та обладнання й окреслено можливі перспективні напрями розвитку дизайну.

Підручник призначено для студентів спеціальності «Дизайн», але він також може бути корисним для викладачів мистецьких, дизайнерських та архітектурних закладів вищої освіти й усіх тих, хто цікавиться методами ефективного використання житлової та робочої площі.

З книгою можна ознайомитися у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського.

Марина Григор′єва , головний бібліотекар відділу документів з економічних, технічних та природничих наук.

Немає коментарів:

Дописати коментар