середу, 31 жовтня 2018 р.

Представляємо книгу: Любов Соболєва “Феномен Instagram 2.0”

        
      
Для чого ви заходите в  Instagram? Подивитися, як справи в знайомих? Викласти світлини з учорашньої вечірки? Розвіятися й відпочити? А ось авторка книги  “Феномен Instagram 2.0” Любов Соболєва вже протягом трьох років заходить в  Instagram, щоб заробити грошенят. Так, поки більшість користувачів тут відпочиває, сотні (навіть тисячі) інших працюють і, головне, заробляють!
Ми живемо в неймовірно щасливий час. До появи соціальних мереж, щоб “пробитися”, потрібні були або хороші зв'язки, або видатний талант, або сталевий характер, залізна хватка і сильна воля. Зараз, безсумнівно, це також має значення. Проте, навіть якщо ви скромний інтроверт і у вас немає тітоньки чи дядечка-високопосадовця, інтернет, зокрема соцмережі, а конкретно — Instagram, дають вам реальний і рівноцінний з усіма шанс запізнати слави або й розбагатіти. Найвідоміші в соцмережах люди — лікар, ведуча жіночих тренінгів, астролог, дієтолог, психолог — завжди були професіоналами. Однак про їхні таланти й здібності широкий загал довідався завдяки цьому додатку. Чому саме  Instagram відкриває більше перспектив для зростання й визнання, ніж інші соцмережі? 
Інтерес до  Instagram як до майданчика для бізнесу величезний. І недарма, - на сьогодні важко знайти більш ефективну і таку ж доступну платформу для заробітку.
Instagram — не лише канал, завдяки якому можна й на людей подивитися, і себе показати. У книжці  “Феномен Instagram 2.0” Любов Соболєва розповідає, як монетизувати свій блог, просунути інстамагазин і вивести власний бізнес на новий рівень. Тут ви знайдете відповіді на питання: “Як привернути увагу своєї аудиторії?”, “Як витримати конкуренцію?”, “Як заробляти в  Instagram і не втратити індивідуальності?”. Ви довідаєтеся про гору підводних каменів роботи в популярній та ефективній соцмережі. Авторка на власному досвіді й на прикладі інших успішних блогерів показує можливі шляхи досягнення успіху в  Instagram. 
“Феномен Instagram 2.0”  - книга для тих, хто хоче бути в тренді, має цікаві ідеї, прагне поділитися ними з іншими й отримати від цього вигоду. 
А в кінці книжки на читачів чекає сюрприз — інтерв'ю із найпопулярнішими персонами  Instagram, справжніми зірками цієї соціальної мережі.  Запевняю вас, що їхні міркування про  Instagram стануть для вас чудовою мотивацією й відчинять двері в цей цікавий і перспективний світ! 
Натхнення, успіху і приємного читання! 
 Замовити книгу ви можете у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук бібліотеки ім. Д.І. Чижевського. 


 Наталія Калашнікова, 
бібліотекар I категорії
відділу документів
 з економічних, технічних 
та природничих наук 

Немає коментарів:

Дописати коментар