пʼятницю, 22 січня 2016 р.

Жива бібліотека у відділі обслуговування користувачів.
Дозвольте запросити Вас до живої бібліотеки. Вона працює в тому ж режимі, що і будь-яка звичайна бібліотека. Вам потрібно лише завітати до відділу обслуговування користувачів, де на Вас уже чекатимуть запрошені люди-книги, Ви обираєте собі книгу за смаком, читаєте її через спілкування. Наші книги готові поділитися з Вами своїм досвідом, думками, сподіваннями, намагаючись подолати стереотипи, інколи упередження «читачів».
В рамках «Щедрого вечора» у відділі обслуговування користувачів відбулася перша зустріч із живими книгами. Героями стали представники польської, вірменської та болгарської громад.

Серед запропонованих читачам книг був автобіографічний роман про історію життя в костюмах, про те як творчість  додає наснаги та дає сили жити.

Роман-подорож про країну, яка першою прийняла християнство. Вірмени, що живуть в Україні, намагаються не втрачати зв'язку із батьківщиною, всі бажаючи могли дізнатись багато нового і цікавого про загадкову крану, про іі культуру, історію, побут.


Етнографічні етюди «Книга Різдвяних традицій» різних регіонів Польщі. Читати живу книгу можна було мовою оригіналу, але за потреби не заборонялося користуватись словником, звісно, також живим.




Анна Русіна - головний бібліотекар відділу обслуговування користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар