суботу, 23 січня 2016 р.

Цікавинки власноруч у відділі обслуговування користувачів

Маленьким користувачам відділу було запропоновано створити святкову прикрасу зі стрічок та намистинок — різдвяного янголя. Діти жваво та з творчим натхненням працювали, створивши дійсно, справжнє чудо — святкових янголів.


Великим попитом користувався і майстер-клас «Лотос — квітка чистоти» діти та дорослі із задоволенням виготовляли з паперу чарівну, загадкову квітку.


Незважаючи на всі складнощі своєї появи на «світло» з темного мулу, крізь товщу води квітка лотоса тягнеться до неба і сонця. Дивовижні за своєю красою квіти вражають свідомість людини, вони розквітають над водою і тягнуться до світла не тільки Сонця, а й Місяця. Лотос уособлює непорочність, досконалість, витонченість і прагнення до духовної чистоти з давніх часів. Виростаючи з бруду, він ніколи не буває забруднений. Особлива структура його листя і пелюсток може відштовхувати воду, збираючи при цьому з листя лотоса весь бруд. І саме ця особлива властивість залишатися чистим зробила лотос символом духовного самовдосконалення: у якому середовищі, доброму чи поганому, не перебувала б людина, вона завжди повинна зберігати ясну свідомість і душевну чистоту.


Майстер-класи по виготовленню різноманітних поробок своїми руками  проводяться працівниками відділу цілий рік, запрошуємо всіх бажаючих долучитись.


Наталія Гризоглазова,
провідний спеціаліст відділу обслуговування користувачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар