вівторок, 30 березня 2021 р.

Квітникарка і брутальний лікар

До уваги прихильників сучасної української літератури, шанувальників творчості Ніки Нікалео та постійних користувачів відділу абонемента ОУНБ ім. Д.І. Чижевського.

Фонд відділу отримав новий роман Ніки Нікалео «Брутальний лікар» – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2020. Ця книга є продовженням роману «Квітникарка». 

Сергій Драмарецький – успішний лікар-гінеколог і улюбленець жінок. Він романтичний і прагматичний водночас, любить джаз, грає на гітарі, поєднуючи все це із фантастичною закоханістю у свою роботу. На Сергія полює яскрава Світлана – колега, яка була його коханкою і досі пробачала йому все. Але не Вікторію Добровольську. Ця квітникарка в страшній аварії втратила їхню ще не народжену дитину і пам’ять про стосунки з чоловіком. Сергій починає боротьбу за свою кохану знову, зовсім не підозрюючи, що на обрії з’являється вельми загрозливий суб’єкт – підприємливий і авторитетний олігарх Іван. Вікторія ж мріє зустріти «свою» людину…

Хто ще не встиг прочитати роман Ніки Нікалео «Квітникарка» – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018 – він також є у відділі абонемента.

Вікторії завжди здавалося, що її шлюб щасливий та безтурботний. Але одного разу вона переконалася у зраді чоловіка на власні очі. І якби не найкраща подружка Мар’яна, Віка ніколи б не наважилась на зміни, адже з чоловіком їх пов’язує син. Вікторія знаходить у собі сили жити далі, творить себе, закохується і мріє про нову родину. Їй постійно сниться дівчинка, яка здається знайомою і кличе Віку мамою. Та життя жінки летить шкереберть, коли під час гінекологічного огляду в неї виявляють пухлину. Лікувати її береться гінеколог з бездоганною репутацією та жахливим характером…

А для тих читачів, які чують це ім’я вперше – Ніка Нікалео (справжнє ім'я Хідченко Вероніка Олександрівна) це українська письменниця і журналістка, громадська діячка та натхненниця Львівського жіночого літературного клубу. Дипломантка конкурсу «Коронація слова – 2010» за роман «Dolce Vita». Лауреат «Коронації слова – 2013» у номінації «Вибір видавця» за роман «Любові полум'я». Дипломантка  «Корнійчуківської премії – 2014», володарка премії «ТОП – 50 успішних жінок Львівщини» (2017). Уклала серії книжок про Львів: «Львів. Кава. Любов», «Львів. Пані. Панянки» та інші.

Запрошуємо до відділу абонемента, де ви матимете можливість взяти ці книги авторки на певний термін додому і насолодитись читанням. Чекаємо на Вас!
Підготувала Шпаченко Ольга,
провідний бібліотекар відділу абонемента

Немає коментарів:

Дописати коментар