понеділок, 30 березня 2020 р.

Увага! НОВИНКА! Гелен Томсон «Немислиме»

Гелен Томсон  – незалежний науковий журналіст, авторка книг, редакторка популярних видань, а також співробітниця ділового журналу Forbes.  Із захопленням вивчає все, що пов’язано з людським мозком, тілом, поведінкою, медициною, фертильністю, суспільством, мікробіологією, психологією, технологіями, предметами одягу, продуктами харчування, текстилем і навколишнім середовищем.


Мозок – це один із найзагадковіших органів нашого тіла. Пам’ять, увага, здатність орієнтуватися у просторі здаються нам звичними, однак учені продовжують здійснювати сотні експериментів, аби пояснити їх. А що відбувається, коли ці функції зникають чи, навпаки, надзвичайно посилюються? Авторка цієї книжки кілька років подорожувала світом, збираючи історії людей із дивовижним мозком. Як живе чоловік, що детально пам’ятає кожен день, або жінка, яка губиться навіть у власній квартирі? Як почувається людина, котра уявляє себе тигром? Як працює лікар, який відчуває біль інших, просто дивлячись на них?
Всі ці історії цікаві та вражаючі. І вони не лише показують особливості мозку унікальних людей, а й допомагають зрозуміти і розкрити дивовижні таланти, що приховані в мозку кожного з нас.  Mозок набагато дивніший, ніж нам здається.
Книга знаходиться у відділі обслуговування користувачів. Гарного читання!

Ірина Рєзнік,
завідувачка відділом
обслуговування користувачів

Немає коментарів:

Дописати коментар