понеділок, 30 березня 2020 р.

Пропонуємо почитати нову книгу Вільяма Зінссера «ТЕКСТ ПЕКС ШМЕКС. Магія переконливих текстів»

«Сьогодні письменництво стало цілком електронне. Комп’ютери замінили друкарські машинки, клавіша Delete – кошик для сміття. Однак ніщо не замінило письменника. Він досі має завдання – сказати щось, що інші захочуть прочитати».


Вільям Зінссер – відомий письменник та журналіст. Книга «ТЕКСТ ПЕКС ШМЕКС. Магія переконливих текстів» написана для тих, хто хоче навчитися гарно і влучно писати, але сумнівається у своїх здібностях. Створення яскравого тексту – справжня магія, але за лаштунками цього процесу відкривається чітке розуміння формул та інструментів, які допомагають створити вдалий текст.
Так на сторінках книги пропонуються корисні практичні поради для створення текстів різної спрямованості, які допомагають сформувати власний стиль оповіді, уникнути поширених помилок, що псують враження від вашого твору. Автор ділиться своїми спостереженнями про те, як утримати увагу читача й написати якісний текст.
Книжку, яка навчить писати цікаві та переконливі тексти, спілкуючись по роботі, в листуванні з друзями або у соціальних мережах, можна почитати у відділі обслуговування користувачів.

Ірина Рєзнік,
завідувачка відділом
обслуговування користувачів

Немає коментарів:

Дописати коментар