середу, 7 травня 2014 р.

Чим би його зайнятися?


Весна підкралася непомітно, хоча її всі чекали. В житті ніби все по старому, але під чарами перших теплих променів почуваєш себе так, ніби ти закохався, мозок вимагає пригод, і не бажає реагувати на сигнали тіла, що воно втомилося чи хоче спати – втому і сон залишимо для зими.


І ось черговий раз повертаючись додому з навчання чи з роботи думаєш – «чим би його зайнятися?»
Пропоную відвідати бібліотеку, якщо ти там давно не був, то дуже здивуєшся якою сучасною та креативною вона стала.
Виставка Людмили Люненко  "Мотузяне диво"

До жіночого свята

Концерти, конференції, майстер-класи, круглі столи, навчальні тренінги, та клуби з вивчення іноземних мов. А з якими цікавими людьми тут можна зустрітися: науковці, письменники, співаки, майстрині декоративно-прикладного мистецтва, поети, фотографи – це далеко не повний перелік.
Розважальна програма

До всесвітнього дня кота

Майстрині створюють образ 

Якщо ваше життя стало одноманітним, психологи рекомендують внести в нього нові гарні звички – пропоную стати другом бібліотеки, і взяти за звичку відвідувати усі цікаві заходи. Тепер вам завжди буде куди піти, і чим зайнятися. Крім відвідування заходів можна скористатися і іншими послугами, що вам запропонують в бібліотеці.
Заняття з першої домедичної допомоги

Майстер-клас від Ірини Кудревич


Дні стали довшими, і вдома сидіти не хочеться, можна вийти на природу і прихопити з собою цікавеньку книжечку. Ну хіба можливо передати словами відчуття насолоди, коли ти ніжишся на сонечку в компанії з неймовірно цікавою книгою? Зрозуміє це лише той, хто пережив ці чарівні моменти. Не гайте час, приходьте в бібліотеку за новинками, навіть самий вибагливий читач знайде книги на свій смак. Тут ви завжди зможете дізнатися про повний перелік послуг, що надає сучасна бібліотека.

   Оксана Федоренко - 
працівник відділу соціокультурної діяльності

Немає коментарів:

Дописати коментар