середу, 24 серпня 2022 р.

Всесвітньо відомий огляд сучасної фармакології у ваших руках

Комплексна, але проста у використанні книга «Фармакологія за Рангом і Дейлом» уже понад 25 років надає студентам та медичним працівникам у всьому світі найголовнішу фундаментальну і клінічну інформацію. Від самого початку до останньої сторінки ви поступово розширюватимете ваші знання про всі відповідні аспекти фармакології, від розуміння молекулярної структури рецепторів і дії препаратів до клінічного використання найважливіших груп лікарських засобів.

Фармакологія за Рангом і Дейлом : пер. з англ. : у 2 т. / Д. М. Ріттер [та ін.] ; ред. Г. Зайченко, М. Хайтович. - пер. 9-го англ. вид. - К. : ВСВ "Медицина", 2021.

Дев'яте видання книги повністю перероблено, в ньому враховано результати останніх досліджень і подано ґрунтовні відомості щодо найновіших здобутків у цій швидкозмінній галузі, включно з новими й перспективними ліками. Зокрема значно доопрацьований огляд лікарських засобів для центральної нервової системи, препаратів, які поліпшують когнітивні функції, протиінфекційних засобів, біологічних/біофармацевтичних препаратів, засобів для поліпшення якості життя та багатьох інших.
Кольорове позначення частин книги для швидшого орієнтування і перехресні посилання. Роз’яснення складних понять з допомогою блоків: «Ключові моменти», «Клінічне використання» і повнокольорових ілюстрацій в усій книзі.
Запрошуємо всіх охочих ознайомитися з цим виданням у відділ документів з питань медицини та охорони здоров’я бібліотеки імені Дмитра Чижевського.


Катерина Ісаєнко, відділ документів з питань 
медицини та охорони здоров’я

Немає коментарів:

Дописати коментар