пʼятницю, 13 травня 2022 р.

"Павутиння мороку" - новий цикл книг Андрія Кокотюхи

 


Представляємо вашій увазі книги з нового циклу «Павутиння мороку» відомого сучасного українського письменника Андрія Кокотюхи. Автор досконало знається на створенні динамічного, заплутаного та місцями моторошного детективу. Кожен новий роман до останньої сторінки тримає читача в напрузі та невідомості. Ніколи не знаєш, чого очікувати, перегортаючи та читаючи наступну сторінку книги. Андрій Кокотюха гарантує, що ви будете вражені.

«Розбите дзеркало» - перший детектив з представленого циклу. Вже навіть з назви зрозуміло, що це детектив з елементами містики. Але є одна особливість – вперше автор пропонує в якості героїні жінку. Хоча наголошує – це чоловічий погляд на героїню.

Головна героїня – Лора Кочубей. Вона не любить відряджень, тож не збиралася довго затримуватися по справах у новому місті. Але все пішло не так як планувалось…

«Лихе око» – продовження детективу з циклу «Павутиння мороку».

Лора Кочубей знову їде у відрядження залагодити дрібну проблемку. Там вона зустріла одну жінку, яка мститься кожному, кого вважає винним у загибелі свого сина. Встигла вона кинути своїм лихим оком і на головну героїню роману.

Книги знаходяться у відділі обслуговування користувачів. Чекаємо всіх шанувальників містики та детективу!

Ірина Рєзнік, завідуюча відділом обслуговування користувачів

Немає коментарів:

Дописати коментар