четвер, 26 травня 2022 р.

Жити із зеленим серцем

Хто не знаходив душевного спокою та натхнення, прогулюючись лісом, пірнаючи у хвилі океану чи насолоджуючись простими втіхами парку. До того ж багато досліджень також встановили однозначний зв’язок між природою і здоров’ям людини. Однак сумна правда в тому, що ми зіпсували своє природне середовище. Тому середовище в наших домівках і на робочих місцях містить забруднене повітря, токсичні мийні засоби, шкідливі речовини у продуктах харчування та питній воді. Отже, що ми зможемо з цим зробити? Адже великий бізнес не завжди ставитиме ваш добробут на перше місце. Кожен відповідає за власну освіченість і рішучі дії.

Тому книга Браун, Ґей. Жити із «зеленим серцем». Подбай про себе і планету / Ґ. Браун. – Київ : Наш формат, 2020. – 280 с. може стати для вас безцінним путівником у майбутнє.

У цій книзі Гей Браун розповідає про те, які наші дії можуть одночасно покращити добробут і відновити планету. Наш повсякденний вибір насправді здатен привести до крутого зламу, який допоможе повністю переосмислити ставлення до здоров’я й доступність «зеленого» способу життя. Проаналізувавши все можливе – від стану води до якості зубної пасти, – Гей дійшла висновку, що всі ми здатні взяти безпосередню участь у розв’язанні проблем довкілля. Книжка «жити із «зеленим серцем» є втіленням відомого вислову «Мислити глобально, діяти локально». Прочитавши цю книгу, ви, можливо, і не встановите системи фільтрації повітря, та, найімовірніше, посадите кімнатну рослину, почнете читати текст на етикетках і зробите життя на планеті трохи здоровішим.

Катерина Ісаєнко, відділ документів
з питань медицини та охорони здоров’я

Немає коментарів:

Дописати коментар