понеділок, 6 вересня 2021 р.

Сермелі Джо. «Рибальство. Повний довідник. 318 порад з ефективної риболовлі»

 

  Ви рибалка-початківець або вже маєте великий стаж з риболовлі? Без різниці. Ця книга вам допоможе в будь-якому випадку. Навіть якщо ви великий знавець, в цій справі завжди можна виявити багато нового, цікавого і корисного в практиці лову риби.
 Чим відрізняються  принади для літньої і зимової риболовлі?  Як використовувати комбіновані приманки для різних умов лову? Які нюанси підгодовування і насадки для лову риби у водоймах зі стоячою і проточною водою? На ці та інші питання ви знайдете відповіді на сторінках книги Джо  Сермелі «Рибальство.  Повний  довідник. 318 порад з ефективної риболовлі».
  Джо Сермелі та редактори журналу Field&Stream, одного з найавторитетніших періодичних видань у США про полювання та рибальство, розповідають про вибір місця, спорядження та приманок, про тактики і техніки риболовлі, про характер і поведінку здобичі. Автор ділиться багатьма рибальськими хитрощами, які для справжніх рибалок безцінні. Адже без них не обійтися, особливо якщо ви дуже сильно хочете домогтися успіху як крутий рибалка-практик. 
У цій книзі автор доступно пояснює і показує на фотографіях найважливіші рибальські хитрощі. Поради, наведені в книзі, допоможуть вам приємно провести час і зловити прекрасний трофей.
Юлія Олейніченко, відділ документів з економічних, технічних та природничих наук

Немає коментарів:

Дописати коментар