понеділок, 15 лютого 2021 р.

«Благословенні будьте, серця рани…»

14 лютого закохані пари по всьому світу будуть відзначати найромантичніше  свято – День Святого Валентина. З нагоди цього свята у відділі абонемента розгорнуто відкритий книжковий перегляд «Благословенні будьте, серця рани…»


Серед представлених книг кожен читач знайде для себе цікаву історію кохання: від сонетів В.Шекспіра до романів сучасних зарубіжних та українських авторів. А саме: книги Анастасії Нікуліної, Лії Щеглової, Надійки Гербіш, Джейн Остін, Шарлотти Бронте…

Книга Оксенії Бурлаки «Поцілунок був не останній» зацікавить молодь. Головна героїня цієї повісті Льоля жила в достатку, та в мить її життя перетворилося зовсім в іншу реальність. Через неприємні обставини в сім’ї, Льоля була змушена перейти з престижного ліцею у звичайну школу. Клас зустрів її непривітно, та жорстоко знущався. Нездатна терпіти глум, вона починає «воювати» з однокласниками. Та в одного хлопця вже ж таки закохується…

Поруч із коханням іноді ходить зрада. У книзі Світлани Веренич «І це все, що я хотіла сказати про кохання» міцно переплутані між собою чотири людські долі. Героїня роману Ліза рано зіштовхнулася зі злом. В житті вона знайомиться з іншими жінками, які допомагають їй прийняти рішення, що змінить все в її долі.

Іноді в житті жінки ВІН з’являється раптово. І вибухнув вулкан пристрасті. За майже два роки їхніх бурхливих стосунків, вона нічого про нього не дізналася. А потім ВІН зникає. Забравши с собою її душу. Після чого немає сенсу жити більше. Як метелик, головна героїня згоріла на попіл у полум’ї пристрасті. А потім була зустріч з іншим чоловіком, якого вона ніколи не кохала. Доки він не зник…Здається, усе повторюється. Але справжнє кохання трапляється лише одного разу і на все життя. Читайте про нього в книзі Лії Щеглової «Мрія метелика».

Поціновувачів епістолярного жанру зацікавить збірник художньо-документальних нарисів «Любов славетних письменників у листах і в житті». Читаючи цю книгу, користувач відчує, що багато чого з особистого життя висповідано у листах разом з цікавими роздумами про любов.

Запрошуємо до перегляду! Чекаємо на вас!

Неля Петухова, бібліотекар відділу абонемента


Немає коментарів:

Дописати коментар