пʼятницю, 19 лютого 2021 р.

Секрети успішних сімей

 


Сім’я – це найбільший скарб людини. Дружна родина є головною складовою життя та успішності кожної людини. Сім’я – джерело любові, поваги, толерантності та прихильності, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство. Сімейні традиції зближують, роблячи усіх нас добрішими, більш близькими один до одного, створюючи ту невидиму опору в житті, на якій будуються наші взаємини з дітьми. Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро.

У книзі «Секрети успішних сімей» автор Артем Толоконін розглянув ті підвалини, на яких будують сім’ю. Він переконаний: абсолютно будь-які сімейні стосунки можна поліпшити, відновити, будувати далі за законами безумовної, зрілої любові.

Книга «Секрети успішних сімей» стала результатом багаторічної практики допомоги людям у подоланні труднощів сімейних взаємин. Головний секрет успішної сім’ї – розвиток почуття любові в людині протягом усього життя.

Книга написана у формі діалогу пацієнта з лікарем. Таким чином автор відповідає на найбільш популярні запитання про сімейні стосунки і наводить приклади зі своєї практики. 

Книга буде цікавою для тих, хто вже створив сім’ю або тільки планує збудувати гармонійні сімейні стосунки.

Запрошуємо до читання!

Толоконін, Артем. Секрети успішних сімей. Погляд сімейного психолога / А. Толоконін ; пер. А. Сіненко. - К. : BookChef, 2019. - 205,[2] с.

Ірина Рєзнік,

завідувачка відділу 

обслуговування користувачів

Немає коментарів:

Дописати коментар