четвер, 14 січня 2021 р.

Ворслав М., Міфтахова А. Нормально про косметику

Ворслав М., Міфтахова А. Нормально про косметику. Як розібратися в догляді та макіяжі й не втратити глузду / Маша Ворслав, Адель Міфтахова; перекладачка Ірина Хомчук. – Київ: Форс Україна.2019. – 368 с.

     Без загравань і нав’язування своїх думок б’юті-редактор Маша Ворслав і б’юті-журналіст Адель Міфтахова розповідають про догляд і макіяж у книзі «Нормально про косметику». «Нормально» – тобто аргументовано і зрозумілою мовою. Для зручності книгу розділено на дві частини. У першій – усе про косметику для догляду, в другій – про макіяж. Із першої частини ви довідаєтеся, якою загалом буває косметика і як за допомогою засобів для догляду вирішити ті чи інші проблеми. Із другої частини ви довідаєтеся, як використовувати декоративну косметику, знаючи певні закономірності.

    У цій книзі немає порад, як стати «красивими» або «привабливими», зате є безліч інформації, яка допоможе зрозуміти, як поводитися з косметикою і як її вибирати. А з якою метою ви користуватиметеся цією інформацією вирішувати виключно вам.


Медведєва Лариса,
головний бібліотекар відділу документів
з питань медицини та охорони здоров’я.

Немає коментарів:

Дописати коментар