неділю, 26 травня 2019 р.

Бо Бьорлінгем «Малі гіганти: компанії, які обрали велич, а не розмір»


  Книга журналіста Бо Бьорлінгема «Малі гіганти: компанії, які обрали велич, а не розмір» розкриває секрети чотирнадцяти успішних компаній, які наважилися поставити собі бізнес-ціль самостійно. Це книга про новий рух, що набирає обертів у сучасному бізнесі. Тихо і поступово, майже непомітно, формується новий клас багатьох компаній. Їх не можна впевнено віднести до жодної з трьох категорій, за якими ми зазвичай розподіляємо організації: великі, компанії, які прагнуть стати великими, і малі.
       Скільки світу бізнесу, стільки й існує переконання, що єдиний спосіб досягти успіху — це постійно розширюватися і продавати більше свого продукту більшій кількості клієнтів. Але з цієї книги ви дізнаєтеся, що є ще один шлях до успіху, який полягає не в прагненні до зростання, а в поліпшенні якості. Саме цим шляхом йдуть такі компанії як Anchor Brewing і Zingerman's Deli, готуючи свій неймовірно апетитний ель і сендвічі. Бьорлінгем дає зрозуміти, що його герої  - зовсім не безликий малий бізнес, який ледь зводить кінці з кінцями, а джерело підприємницьких інновацій, на чолі яких стоять люди, що обрали усвідомлену стратегію. Навіть більше, саме на таких компаніях тримається економіка багатьох і багатьох країн. Книга розповість, як відмовитися від нескінченної гонитви за прибутком і при цьому створити кращу компанію.
Якщо ви підприємець або власник малого бізнесу і не хочете позбутися своєї справи, якщо ви займаєте керуючу посаду або розмірковуєте заснувати стартап, то це книга саме для вас.
Звертайтесь до відділу документів з економічних, технічних та природничих наук обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського.

Наталія Ракуленко,
 головний бібліотекар відділу документів
 з економічних, технічних та природничих наук

Немає коментарів:

Дописати коментар