пʼятниця, 16 серпня 2024 р.

Зелена енергія


Що таке зміна клімату? Як вимірюється швидкість вітру? Чи залежить швидкість випаровування від розміру площі поверхні? Чому вам стає холодно, коли ваша шкіра волога? Книга «Зелена енергія» прийде на допомогу та надасть відповіді на ці та багато інших запитань. 
Це науково-популярне видання, в якому розповідається про зміни клімату, надаються різні відомості про види енергетичних ресурсів та подаються корисні поради, як підібрати теплоефективні будівельні матеріали та застосовувати якісні утеплювачі для будинків. А прості експерименти допоможуть зрозуміти, як використовувати безкоштовні види енергії ефективно й з користю для людини та світу.
Видання буде корисне та цікаве як для батьків, так і для дітей. Книга містить чіткі пояснення та яскраві ілюстрації, поєднані із доповненою реальністю (AR). 
AR – це технології, які доповнюють реальний світ. З їхньою допомогою ілюстрації в книжці оживають, можуть рухатися, розмовляти. Читачі можуть поринуть у цифровий світ із новими видами комунікації, слухати звуковий супровід, переглядати досліди тощо. 
З книгою Казанська, Ольга. Зелена енергія / О. Казанська ; ред. Л. Сук ; іл. М. Ласійчук ; Український інститут книги. - К. : Видавництво "Фастбінд Україна", 2023. - 63,[1] с. : іл. можна ознайомитися у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського.
Книгу отримано в рамках програми поповнення фондів публічних бібліотек Українського інституту книги. 
Марина Григор’єва, головна бібліотекарка відділу документів з економічних, технічних та природничих наук.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар