пʼятниця, 16 серпня 2024 р.

Основи мінної безпеки



Нова реальність, в якій ми тепер живемо, вимагає від нас нових знань. Ми постійно повинні дбати про безпеку — свою та своїх дітей. А зараз ще й маємо вміти розпізнавати вибухонебезпечні предмети і знати правила поведінки з ними. Цього ж треба навчати і наших дітей.

Через бойові дії на території нашої країни повсюди можна натрапити на заміновану землю! Вибухонебезпечні предмети становлять неабияку загрозу для здоров’я і життя людей. Ми не можемо чекати, доки рятувальні служби зроблять нашу країну цілком безпечною. Подбати про життя і здоров’я наших дітей ми повинні вже зараз! 

Книга «Основи мінної безпеки» – ваш помічник і порадник з правил поведінки під час військових дій. У легкій і цікавій формі він навчить вас як зберегти здоров’я і життя в умовах сьогодення.

Ця книга стане в нагоді, щоб попередити нещасні випадки і травмування через необачне поводження з мінами. Видання містить інтерактивні завдання, вікторину і тест, що допоможуть краще засвоїти матеріал. Оригінальна подача матеріалу й гарні ілюстрації, безумовно, зацікавлять маленьких читачів та зроблять навчання ефективним і необтяжливим.

З книгою: Ольховська, Олена Михайлівна. Основи мінної безпеки / О. М. Ольховська, Ю. В. Єрьоменко. - Харків : Ранок : ВГ "Кенгуру", 2023. - 64 с.: іл. можна ознайомитися у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського. 

Книгу отримано в рамках програми поповнення фондів публічних бібліотек Українського інституту книги. 

Марина Григор’єва, головна бібліотекарка відділу документів з економічних, технічних та природничих наук


 

Немає коментарів:

Дописати коментар