пʼятниця, 16 серпня 2024 р.

Такі, як ми. Про тварин та їхні характери


    Ви хочете здійснити неймовірну подорож? Наповнену гумором, цікавинками, а головне - розказану нашими друзями меншими! Харизматичні герої цієї книги з перших сторінок закохають вас у себе! 
    Ви прочитаєте історії з життя ледачкуватого кота Моні, суворого леопарда Аджая або ж загадкової п’явки Естель.  
Чому у котів світяться очі в темряві? Хто бачить світ в жовто-блакитних кольорах? Яка тварина може верещати голосніше, ніж надзвуковий авіалайнер? Хто спить лише 4 години на добу? Які тварини не мають зубів, а які навпаки мають їх аж тисячу ? Хто може обходитись без води і їжі 10 місяців? Якщо ви не знаєте відповіді на ці питання, вам обов'язково треба прочитати цю книгу. Вона неймовірна! А за допомогою додатка з доповненою реальністю усі портрети тварин у книзі оживають! 
    Пізнаючи природу, пізнаєш себе. Тож пропонуємо поглянути на тварин як на особистостей та знайти в собі спільні з ними риси. І одного дня на зауваження, що ти повільний, як равлик, відповісти: «Ні, я зосереджений, як леопард!» 
    З книгою Хоменко, Яна. Такі, як ми. Про тварин та їхні характери : для дітей дошк. та мол. шкільного віку / Я. Хоменко ; худ. О. - К. Прокопчук ; Український інститут книги. - К. : Час майстрів, 2023. - 176 с. : іл. - (Сер. «Відкривай») можна ознайомитися у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук ОУНБ імені Дмитра Чижевського.
    Книгу отримано в рамках програми поповнення фондів публічних бібліотек Українського інституту книги.
Марина Григор’єва, головна бібліотекарка відділу документів з економічних, технічних та природничих наук


 

Немає коментарів:

Дописати коментар