понеділок, 13 серпня 2018 р.

Зверніть увагу на книгу Стівен Р. Кові “Восьма звичка: від ефективності до величі”

       
    Стівен Кові відомий  бізнес-консультант, мотиваційний спікер, викладач, автор численних книжок, визнаний журналом Time одним з найбільш впливових американців. Його новий світовий бестселер “Восьма звичка: від ефективності до величі” є логічним продовженням знаменитої книжки “7 звичок надзвичайно ефективних людей”.
Що ж це за загадкова восьма звичка? Усе дуже просто — позбудьтеся колишнього способу життя і старих звичок, розвиньте в собі нові якості та несподівані здібності. Ця книга — покрокова інструкція, як почати мислити по-новому і “як зростити в собі” нову звичку, щоб досягти потужної ефективності в еру інтелектуального працівника.
Стівена Кові називають хрещеним батьком лідерства, який створив блискучу програму досягнення професійного й особистого успіху в новому тисячолітті. “Восьма звичка” стане найважливішою книжкою для успішних керівників, для тих, хто своїм прикладом показує, що лідерство — це вибір, а не посада.
Кожен, хто прагне самореалізації, мусить її прочитати. Тож запрошуємо до відділу документів з економічних, технічних та природничих наук.



                                                                                                          Наталія Івахнюк
                                                                                бібліотекар відділу документів з
                                                                                економічних, технічних та природничих  наук

Немає коментарів:

Дописати коментар