четвер, 2 жовтня 2014 р.

Як відділ мистецтв День бібліотек справляв!


День бібліотек – це не тільки професійне свято, а й свято громади, тому що в цей день ми не лише приймаємо подарунки, а й даруємо їх, аби у всіх мешканців нашого міста був гарний настрій.
Гулять так гулять! Отже, спочатку ми й самі розважалися, як могли, і брали активну участь у заходах, що запропонували наші колеги: заплітали коси, знайомилися з новими надходженнями, спілкувалися з гостями бібліотеки.


Крім того, великою популярністю користувалися виставки Послання минувшини. Рушники Наддніпрянщини та Гончарство с. Цвітне. Тема була цікавою і для школярів, і для студентів. Адже всі представлені експонати – це старожитності, самовіддано зібрані на Кіровоградщині колекціонером Володимиром Нагорним.        




    

Цікавою виявилася експрес - гра Читай швидко! Групі з трьох студентів потрібно будо ознайомитися із змістом запропонованих книжок, на кожну книгу давалося лише 2 хвилини, потім учасники гри обмінювалися книгами. Після такого експрес-читання кожен з учасників              розповів, що вразило його в кожній з книг. Завдяки такій грі всього лише за 6 хвилин вдалося коротко ознайомитися з 3-ма виданнями. Звісно, що після цього хотілося взяти і прочитати їх повністю.

 Крім того, Кіровоградська організація захисту тварин “БІМ” спільно з відділом мистецтв провела цікаву акцію - усі бажаючі переглядали відеоролики про тварин, яких вдалося врятувати та знайти їм хазяїв. Дехто, навіть, виявив бажання стати волонтером у цій добрій справі. Свято було наповнене позитивом та гарними і світлими емоціями. Наприкінці дня, втомлені та щасливі, ми розійшлися по домівках, щоб вже сьогодні зустріти вас знову у гарному настрої та з новими силами! )))



 Відділ мистецтв.


Немає коментарів:

Дописати коментар