четвер, 19 листопада 2020 р.

Осінь, що змінила країну!

 Шановні користувачі! Звертаємо вашу увагу на відкритий книжковий перегляд «Осінь, що змінила країну!», присвячений Дню Гідності та Свободи, який розпочав свою роботу у  відділі абонемента.  

Кожного року 21 листопада  Україна відзначає День Гідності та Свободи – день початку подій, які стали для України історичними: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. 

До уваги читачів відділу представлені книги, що дають можливість ознайомитися з хронікою подій Майдану, свідченнями  та щоденниками учасників тих подій, журналістськими розслідуваннями. Це книги Олександра Стражного «Менталітет Майдану», Михайла Вітра «Літопис Революції Гідності», Соні Кошкіної «Майдан. Нерассказаная история», Андрія Цаплієнка «Книга змін» та ін. 

А також  з художніми творами, в яких головні герої стають учасниками Майдану. Це і повість Марка Рудкевича «Я з Небесної Сотні», і романи Василя Базіва «Армагеддон на Майдані» та Люко Дашвар «Покров», Андрія Кокотюхи «Вогняна зима», Андрія Куркова «Щоденник Майдану та війни». А для маленьких читачів є книги Христини Лукащук «Казка про Майдан» та Галини Кирпи «Мій тато став зіркою». 

 

Чекаємо на Вас!

Ольга Шпаченко, бібліотекар відділу абонемента


Немає коментарів:

Дописати коментар