середу, 25 листопада 2020 р.

Улюбленому журналу – 100 років


Як ви гадаєте 100 років для жінки це багато чи мало? Чи можуть до жінки віком 100 років звертатися за порадами з питань гендерної рівності у суспільстві, практичними поради щодо ведення домашнього господарства, з народної медицини, кулінарії, косметики, рукоділля… Наша відповідь – так! 
Серед різноманіття періодичних видань, які отримує відділ абонемента, є популярний і цікавий журнал «Жінка», улюбленець багатьох наших читачок. Цього року 20 листопада «Жінка» відзначила свій ювілей – 100 років. 
Це видання має давню і цікаву історію. Від перших 600 примірників видання мало злет тиражу до 1,7 млн. примірників. Тираж  сучасної «Жінки» має 10 000 примірників, що говорить про його популярність серед читачів.

Сьогоднішня «Жінка» – це сучасний, яскравий, з чудовим наповненням журнал, який надихає на творчість,  нові звершення, створює гарний настрій. Читачки знайдуть на його сторінках статті про видатних українок, поради на всі випадки життя, гороскопи, схеми вишивок, викрійки сучасних моделей одягу, поради з питань здорового способу життя, садівництва, кулінарії, цікаві туристичні маршрути та ще багато корисної інформації.

Уже другий рік поспіль читачі відділу абонемента мають можливість взяти це видання додому на певний термін та насолодитись читанням.

Чекаємо на вас!

 Ольга Шпаченко, бібліотекар відділу абонемента

Немає коментарів:

Дописати коментар