четвер, 4 липня 2019 р.

Зверніть увагу на книгу Деніел Сміт “Думати, як Стів Джобс”

      “Ваш час обмежений, не марнуйте його на спроби жити чужим життям. Не дайте гомону чужих думок заглушити ваш власний внутрішній голос. І, найважливіше, наберіться сміливості йти за своїм серцем та інтуїцією”, – так писав Стів Джобс, звертаючись до своїх сучасників.
Спосіб, у який мислив видатний винахідник Стів Джобс, був інакшим, ніж у решти людей. Він володів неймовірною здатністю знати, чого хочуть люди, навіть раніше, ніж вони самі це розуміли. Співзасновник Apple і засновник NeXT Стів Джобс завдяки своїм революційним поглядам дав поштовх до створення нового ринку персональних комп’ютерів. І вже одного цього було достатньо, щоб забезпечити йому значне місце в історії ХХ століття.
Він умів чітко формулювати свої бажання й отримувати приголомшливі результати, вигідно продавати свої ідеї і, досягши успіху, втримуватися на вершині.
З цією книжкою ви відкриєте для себе захопливий світ найвидатнішого винахідника й бізнесмена сучасності. Тож давайте знайомитися з його справами та думками, занурюючись у внутрішній світ цієї непересічної людини. А здійснити це можна у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук. 

Наталія Івахнюк,
бібліотекар відділу документів
 з економічних, технічних та природничих наук

Немає коментарів:

Дописати коментар