понеділок, 10 червня 2019 р.

У відділі обслуговування користувачів розпочався сезон літніх таборів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У червні 2019 року відділ обслуговування користувачів традиційно долучився до програми літнього відпочинку дітей «Бібліотека – острів фантазії і творчості».




3 червня збірна НВО ЗОШ І-ІІІ ст. №24-ЦДЮТ «Оберіг» мандрувала «Стежками Артура Конан Дойла». Учасники й учасниці поділилися своїми враженнями про творчість письменника, дізналися нове та звісно змогли спробувати себе у ролі найвідомішого британського детектива – Шерлока Холмса. Для цього вони користувалися дедуктивним методом, щоб завершити прислів’я і помітити зникнення предметів; дотримувалися мовчанки, щоб відгадати персонажів, а також багато рухалися і просто добре проводили час. Шерлок би пишався!





















***

Найпопулярнішим заходом цього сезону у відділі став літературний калейдоскоп «У дружбі з книгою» – комплексний захід, що розвиває уважність, кмітливість, ерудицію, вміння спостерігати, працювати у команді та підтримує позитивний настрій. Це можуть підтвердити команди "Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей "Сокіл", центр позашкільного виховання Кіровоградської міської ради Кіровоградської області», КЗ «Навчально-виховне об’єднання природничо-економіко-правовий ліцей - спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8 – позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» та КЗ «Навчально-виховне об'єднання - "Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І ступеня "Гармонія" - Гімназія імені Тараса Шевченка - Центр позашкільного виховання "Контакт" Міської ради міста Кропивницького Кіровоградської області». Адже їм підкорилися всі чотири стихії, банк казино «Що? Де? Коли?» і персонажі казок та мультфільмів.




























***

7 червня команди ліцею «Сокіл» та ЗОШ І ступеня № 37 знайомилися із «Великими правами маленької людини» і навіть побували суддями у вирішенні спорів між Слоном та Жирафом. Супутницями у світ прав для них стали спеціалістки Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Олена Шишкарьова, Ольга Салоїд та Анастасія Шепеленко. За словами експерток, ці маленькі судді цілком можуть стати дорослими і справедливими вирішувач(к)ами спорів.

  Показ мультфільму «Урок справедливості-2» здійснено в рамках реалізації грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя». «Урок справедливості-2» ініційований Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України.





















Сезон тільки розпочався – і нас очікує ще багато книг і літніх пригод.

Авторка тексту і фото – Юлія Ярова,
бібліотекарка І категорії
відділу обслуговування користувачів

Немає коментарів:

Дописати коментар